Υπηρεσίες

Δημιουργήσαμε διαφορετικά πακέτα προσφορών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα
Συμβουλευτικό Πρόγραμμα Γνωριμιών
Life Coaching, Dating Coaching
Εξατομικευμένα Πακέτα Υπηρεσιών
Καταχώρηση VIP Αγγελίες

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.
Το «Ευτυχείτε» δεν έχει καμία σχέση με τα παλαιού τύπου γραφεία συνοικεσίων, εδώ, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη!

Οι υπηρεσίες μας είναι τόσο διαφορετικές, όσο και οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται! Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα, σε οποιονδήποτε τομέα της προσωπικής ή της ερωτικής σας ζωής.

Μόλις γίνετε μέλος μας στο «Ευτυχείτε» θα έχουμε μια ευχάριστη προσωπική συνέντευξη/κουβέντα όπου θα αναλύσουμε το προφίλ σας. Διατηρούμε επαφή και είμαστε δίπλα σας όποτε και για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Πιστεύουμε, ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν το καλύτερο, και η συντροφικότητα είναι από τα βασικότερα πράγματα στη ζωή! Για αυτόν το λόγο και στα πλαίσια του να βοηθήσουμε να βρείτε τον ή την ιδανική -ό σύντροφο για εσάς, πραγματοποιούμε συνεδρίες Αυτοβελτίωσης (Life & Dating Coaching). Για να γνωρίσετε και να μπορέσετε να δείτε τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της Αυτοβελτίωσης, σας κάνουμε δώρο μια συνεδρία με την εγγραφή σας.

Ακόμα μία, καινοτόμα υπηρεσία που σας παρέχουμε είναι η “Οργάνωση Χρόνου”. Αφορά σε ανθρώπους που ο χρόνος τους είναι πιεσμένος, ώστε να μπορέσουν να είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους.

Αναλαμβάνουμε την υπενθύμιση σημαντικών ημερομηνιών, την αγορά και αποστολή δώρων, τα Βookings ξενοδοχείων, εισιτηρίων και Rent a Car, την οργάνωση επαγγελματικών ή προσωπικών ταξιδιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Γραφείο Γνωριμιών/Γάμου «Ευτυχείτε», ανήκοντας σε έναν Όμιλο επιχειρήσεων, παρέχει υπηρεσίες ευρωπαϊκών προτύπων, τηρώντας υψηλά στάνταρ ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Scroll to Top
×

Γειά Σας!

Συνομιλήστε μαζί μας

× Συνομιλήστε μαζί μας!