Logo Efticheite white

9 λόγοι Γιατί να επιλέξετε ένα γραφείο σοβαρών γνωριμιών/matchmaking!

1. Θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο!
Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να πάτε στο γυμναστήριο ή σε ένα μπαρ για να προσπαθήσετε να γνωρίσετε κάποιον/α. Επίσης, δεν χρειάζεται να καταβάλετε τόση προσπάθεια πηγαίνοντας σε εκδηλώσεις για singles ή κάνοντας διαδικτυακές γνωριμίες στα τυφλά. Ο matchmaker/προξενητής, σου κάνει όλη τη δουλειά.

2. Εάν είστε ντροπαλοί, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για αδέξιες προσεγγίσεις στα μπαρ και στις εξόδους. Επειδή ο matchmaker/προξενητής παίζει τον ρόλο του μεσάζοντα ανάμεσα σε εσάς και τα ραντεβού σας, και αυτό το κάνει πιο απλή και ασφαλή διαδικασία. Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε ραντεβού στα τυφλά ή να πλησιάζετε κάποιον ενώ βρίσκεστε έξω, χωρίς να ξέρετε αν είναι ελεύθερος/η, ή να ψάχνετε για ταίρι στο χάος των εφαρμογών του ίντερνετ. Οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε αναζητούν σχέση και συντροφικότητα και ο matchmaker δίνει πληροφορίες πριν από το πρώτο ραντεβού και στους 2 για τον άνθρωπο που θα συναντήσετε. Επομένως, ο πάγος σπάει γρήγορα και γίνεται μια όμορφη γνωριμία.

3. Οι matchmakers πιθανότατα έχουν πολυετή εμπειρία και σπουδές.
Οι περισσότεροι επαγγελματίες βρίσκονται στον κλάδο πολλά χρόνια.
Μερικοί μάλιστα λένε ότι ζευγαρώνουν ανθρώπους από τότε που ήταν παιδιά, είναι έμφυτο ταλέντο δηλαδή!
Αλλά να θυμάστε να ελέγχετε πάντα το site των γραφείων ή ακόμα καλύτερα να αποκτάτε προσωπική άποψη είτε με ένα προσωπικό ραντεβού ή διαδικτυακό. Πρέπει να σας ταιριάζει και να εμπιστευθείτε τον άνθρωπο που θα επιλέξετε να είναι μαζί σας σε αυτή την υπέροχη διαδικασία ανεύρεσης του «ιδανικού» συντρόφου!

4. Η διαδικασία είναι προσαρμοσμένη σε εσάς.
Συνήθως, θα ξεκινήσει η διαδικασία με μια δωρεάν διαβούλευση στην οποία θα συζητήσετε για τον εαυτό σας και το είδος της σχέσης και του συντρόφου που σας ενδιαφέρει να βρείτε συμπεριλαμβανομένων των χόμπι, της εκπαίδευσης, της καριέρας, της οικογενειακής ζωής και της προσωπικής σας ζωής, καθώς και για την προτιμώμενη ηλικία, το φύλο, την εμφάνισή και τη θρησκεία. Όλα θα είναι εξατομικευμένα για τον προϋπολογισμό, το πρόγραμμα και άλλες ανάγκες σας.

5. Οι γνωριμίες είναι εγγυημένες.
Όταν πηγαίνετε σε ένα κλαμπ, σ’ ένα φεστιβάλ ή οπουδήποτε αλλού με την πρόθεση να γνωρίσετε κάποιον, το πιο πιθανό είναι να μην βρείτε κάποιον συμβατό ή να μην γνωρίσετε κανέναν. Με έναν matchmaker οι γνωριμίες είναι εγγυημένες. Δεν πας στα τυφλά.

6. Ένα από τα καλύτερα σημεία της συνεργασίας με έναν matchmaker είναι ότι είναι μαζί σας σε όλη τη διαδικασία. Πριν από κάθε ραντεβού, μπορείτε να του πείτε τις σκέψεις σας, να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε και φυσικά μετά από κάθε ραντεβού, συζητάτε πώς πιστεύετε ότι πήγε, τι σας άρεσε και τι όχι, όπως επίσης και πολύτιμες πληροφορίες από την άλλη πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο ο matchmaker θα σας γνωρίσει καλύτερα και θα φροντίσει να βρει κάποιον που ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας με μεγαλύτερη ακρίβεια.

7. Οι περισσότεροι προξενητές έχουν καλό ένστικτο και θα σας κάνουν να σκεφτείτε έξω από κουτάκια και να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερες ευκαιρίες. Πρέπει όντως το ραντεβού σας να είναι ξανθιά, γιατρός ή να ζει σε ακτίνα 5χιλιομέτρων απ’ το σπίτι σας; Ασφαλώς όχι. Είναι σημαντικό όμως ένα μελλοντικό ραντεβού να συμφωνεί μαζί σας για τη θρησκεία, την πολιτική ή τα παιδιά; Πιθανώς. Πηγαίνετε στον matchmaker με ανοιχτό μυαλό και γνωρίζοντας ποια είναι η ουσία που αναζητάτε.

8. Οι υπηρεσίες μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν makeovers ή και dating coaching. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το στυλ σας στο ντύσιμο τι να φορέσετε στο ραντεβού, πώς να φτιάξετε τα μαλλιά σας, πώς να βελτιώσετε τη διατροφή και να ακολουθήσετε πρόγραμμα άσκησης, πού να πάτε στο ραντεβού, θέματα που πρέπει να συζητήσετε ή να αποφύγετε, πώς να συνεχίσετε μετά από ένα ραντεβού. Αν σας ενδιαφέρει, ο προξενητής σας μπορεί να ακολουθήσει μια ολιστική προσέγγιση και να μην επικεντρωθεί μόνο στη ζωή σας στα ραντεβού, αλλά στη ζωή σας συνολικά.

9. Είναι ασφαλές

Το Matchmaking είναι πιο ασφαλές από τη συνάντηση με έναν άγνωστο σε ένα μπαρ ή σε ένα site γνωριμιών, επειδή ο matchmaker έχει τα προσωπικά στοιχεία των ανθρώπων του και ασφαλώς έχει τα κατάλληλα μέσα για να τους τσεκάρει, όπως επίσης δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σου στοιχεία (π.χ. επώνυμο, ή email ) μέχρι να επιλέξεις να το κάνεις εσύ.

Ιωαννα Μπερζυρτζη Artemis-Iwanna Stergiou Κατερίνα Γεωργίου – Κάλεσε μας, Γραφείο γνωριμιών γάμου “Ευτυχείτε” 6945772369,
2152159589 https://www.happines.gr/

Scroll to Top
×

Γειά Σας!

Συνομιλήστε μαζί μας

× Συνομιλήστε μαζί μας!